Hösttävling 2019

Tävlingen är nu avgjord

Vi gratulerar Mattias från Stockholmsområdet som bidrog med 65 grillplatser och hela 101 bilder. Toastjärnet är skickat och vi hoppas det skall komma till god användning.

Originaltext

Nu har ni möjlighet att vinna ett toastjärn av gjutjärn. Med järnet följer en svart förvaringspåse så att ni slipper sota ner resten av innehållet i ryggsäcken. Ni tävlar genom att ladda upp bilder till grillplatser och/eller lägga till nya grillplatser. Se reglerna nedan. Tilläggas kan att priset inte är sponsrat av leverantör eller tillverkare utan är inköpt för detta ändamål.

Smörgåsjärn

Vinsten är detta smörgåsjärn

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen pågår 2019-10-01 00:00 till 2019-11-30 24:00. 

En vinnare vinner ett styck smörgåsjärn med skyddspåse. Järnet är av fabrikat Mustang. 

Den som tio dagar efter tävlingsperiodens slut har flest poäng koras som vinnare. Skulle den vinnande poängen innehas av flera personer vinner den som har lämnat in det sista bidraget inom tävlingsperioden.

Varje godkänd grillplats som är inskickad under tävlingsperioden ger en poäng. Varje godkänd bild som är inskickad under tävlingsperioden ger en poäng. Observera att godkännanden kan ske efter tävlingsperioden slut men bidraget skall ha skett under tävlingsperioden. Detta medför att vinnaren koras först tio dagar efter tävlingsperiodens slut.

Vinnaren annonseras på grillplatser.nu och kontaktas via dennes registrerade mail-adress. 

Om grillplatser.nu inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren inom tio (10) dagar från det att tävlingen avgjorts, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare.

Grillplatser.nu ansvarar inte för några extra kostnader runt vinsten eller användandet av den. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte överlåtas eller ändras avseende innehåll eller omfattning.

Anhöriga till grillplatser.nu stryks ur resultatlistan.

Aktuell ställning visas här